Diensten

Diensten

Sloopwerk

 

Sloopwerk is meer dan enkel iets ouds met de grond gelijk maken. Bij sloopwerk horen hoge eisen vanuit wet- en regelgeving: deze zijn in de loop der jaren steeds strenger geworden. Dit maakt het vakgebied over de hele breedte een stuk professioneler. Het gaat hierbij onder andere om veiligheid tijdens het slopen. Wij vinden dat veiligheid altijd voorop moet staan. Hiervoor zijn onze mensen opgeleid en we beschikken over het juiste materieel.

Trappen

 
 
 
 
 

Is uw trap aan vervanging toe, omdat hij versleten is of omdat hij niet meer in uw interieur past? Of bent u op zoek naar een stijlvolle trap voor uw nieuwbouw? Ontdek hier alles over traprenovatie, en wie weet staat er binnenkort ook een exclusieve trap in úw woning.

 

Muren

 
 
 
 
 

De gevels en het metselwerk van je woning hebben weinig onderhoud nodig. Toch is het goed om zo’n twee keer per jaar de staat ervan te controleren. Welk onderhoud hebben gevel en metselwerk nodig, wanneer moet je het voegwerk vervangen en hoe pak je het aan?

 

Deuren

 
 

Heeft je huidige deur (vocht)schade opgelopen of wil je gewoon wat nieuws? Laat deze dan plaatsen door een professional. Het plaatsen van een nieuwe deur is geen klus die je ‘even snel’ zelf uitvoert

voor buiten en binnen

 
 

Een laag kwaliteitsverf of perfect aangebracht stucwerk zorgt voor een wereld van verschil. Bouwmateriaal is beschermd tegen schade, oneffenheden worden weggewerkt en er ontstaat direct een zichtbaar resultaat. Mooi geeft kleur en sfeer aan de ruimte. Strak geverfde kozijnen, deuren en gevels kunnen weer voor langere tijd tegen de invloeden van weer en wind. 

‘Bij binnen- en buitenschilderwerk, onze vakschilders zorgen voor precies het gewenste resultaat.’

Schilderwerken

 

De voor nieuwbouw, monumentale panden en renovatieprojecten

De erkende en stukadoors van RAM zorgen voor onderhoud, houtbescherming en verfraaiing van woningen, zakelijke locaties en monumentale panden. Met hoogwaardige verven en materialen, knowhow en plezier in het mooier maken van panden, zorgen wij voor vlekkeloos – en stucwerk.

Wij zijn gespecialiseerd in:

voor buiten en binnen

 
 

Een laag kwaliteitsverf of perfect aangebracht stucwerk zorgt voor een wereld van verschil. Bouwmateriaal is beschermd tegen schade, oneffenheden worden weggewerkt en er ontstaat direct een zichtbaar resultaat. Mooi geeft kleur en sfeer aan de ruimte. Strak geverfde kozijnen, deuren en gevels kunnen weer voor langere tijd tegen de invloeden van weer en wind. 

‘Bij binnen- en buitenschilderwerk, onze vakschilders zorgen voor precies het gewenste resultaat.’

Latex spuiten en lak spuiten

 
 
 

Wilt u de wanden en de plafonds van uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand latex spuiten of wilt u uw bestaande woning, kantoor- of bedrijfspand professioneel in de verf hebben? Dan is latex spuiten de ideale oplossing om uw wanden snel, vakkundig en voordelig in de latex te zetten. Latex spuiten geeft een heel strak eindresultaat. Een mooi alternatief voor schilderen of behangen. U krijgt geen strepen of banen en er worden geen aanzetten van een roller zichtbaar.
Wanden spuiten in een nieuwbouwwoning vraagt extra aandacht, een punt waar u goed op moet letten als u uw wanden wilt laten spuiten. De latex kan namelijk niet direct op een behangklare wand gespoten worden, er is een extra behandeling nodig. Wij geven de wanden in een nieuwbouwwoning eerst een voorbehandeling, bijvoorbeeld licht pleisteren of beplakken met renovliesbehang (ter voorkoming van scheurvorming), pas daarna worden de wanden gespoten.

Weg met houtrot

 
 
 
 

Ruwmateriaal moet worden beschermd om de levensduur te verlengen. Dit geldt in het bijzonder voor hout. Beginnende houtrot is een onzichtbaar gevaar omdat het klein begint. Vocht dat hout binnendringt geeft schimmels een kans het hout aan te tasten. Ziet u houtrot, dan is dit altijd een teken dat het vocht doorlaat. Wordt deze vorm van lekkage op tijd ontdekt, dan is klein onderhoud voldoende. Krijgt houtrot te lang vrij spel, dan is een dure vervanging van het hout noodzakelijk. 

Reparatie of vervanging van kozijnen door houtrot wordt voorkomen met goed . Laat daarom jaarlijks, maximaal tweejaarlijks, een schildercheck door ons uitvoeren. Deze bestaat uit een optische inspectie. Worden er kwetsbare plekken aangetroffen dan kunnen we deze met klein onderhoudswerk herstellen. Het voordeel van de schildercheck: schildwerk (en het materiaal dat eronder zin) blijft in conditie en groot schildwerk wordt uitgesteld. 

Prijsinformatie spuitwerk en 

 
 
 
 
 

Onze vlekkeloze – en stucwerken bieden we aan tegen een marktconforme prijs. De prijs wordt opgebouwd uit diverse factoren zoals de grootte van het project, het type verf, maar ook het type . Wij bespreken graag alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvende opname.

 

Onderhoudswerken

 

 
 
 
 
 

Klein onderhoudswerk voorkomt groot renovatiewerk…

 

Gebladderde verf, niet goed gehechte verf en een slechte kwaliteit verf vormen een directe bedreiging voor de staat van hout en ander bouwmateriaal. Met goed aangebracht wordt schade aan bouwmateriaal voorkomen en de levensduur verlengd. Een bekend fenomeen is houtrot. Houtrot ontstaat wanneer schimmels, aangetrokken door vocht, hun kans schoon zien. Met passende oplossingen en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij helpen groot of herstelwerk uit te stellen of te voorkomen. 

 

Een ervaren vakman voor de puntjes op de i

Oud of slecht is niet mooi om te zien en dat zorgt al snel voor waardevermindering van het pand. Onze vakmensen helpen graag om ook jouw woning of bedrijfspand mooi en waardevol te houden. Regelmatig onderhoud door de vakschilder loont direct én op lange termijn. Neem voor een vrijblijvende inspectie en een vrijblijvende offerte contact met ons op. Vanuit onze vestigingsplaats Amersfoort werken we door heel Midden-Nederland. 

Stucwerk

 
 
 
 
 

Glad stucwerk is de basis van mooi afgewerkte muren…

 

Voor een ‘thuisgevoel’ is niet alleen de juiste inrichting belangrijk. Ook de afwerking van muren, kozijnen en deuren zijn bepalend. De basis voor mooi afgewerkte muren is stucwerk. Deze moet perfect glad zijn omdat korrels en andere oneffenheden na het aanbrengen van behang of muurverf zichtbaar blijven. We verzorgen zowel egaliserend stucwerk dat overschilderbaar of behangklaar wordt opgeleverd, als decoratief stucwerk. 

en sierstucwerk heeft veel voordelen. Stucwerk en muurverf is naadloos. Het is goed overschilderbaar waar je later voor een andere kleur wilt kiezen. Ook is eenvoudiger dan behang bij te werken bij beschadigingen. Bovendien bespaar je jezelf de velende klus van behang loshalen wanneer je nieuwe interieuridee wilt toepassen. Talloze nieuwe pleistersoorten zorgen ervoor dat er voor elke interieurstijl mooi en passend stucwerk te vinden is. Waar je ook voor gaat, RAM biedt een totaalpakket in stucwerk en wand- en plafondafwerking, waaronder:

Een stukje vakwerk voor woningen en zakelijke panden

 

Gevestigd in Amersfoort werken we door heel Midden-Nederland, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor stucwerk voor wanden en plafonds hanteren we een richtprijs van 20 euro per m2. Voor een volledige en gespecificeerde offerte, afgestemd op wensen, mogelijkheden en omvang van het project bezoeken we graag de locatie. 

 

Contact

 
 
 
 

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!