Over Ons

Over Ons

Blij met de vakschilder!
 
 
 
 

Goed beschermt, siert en verhoogt de economische waarde van het pand…
Slecht zorgt voor schade, ontsiert en is een doorn in het oog…

Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met RAM staan we als schildersbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende verven en materialen. Zo komen onze stuc- en schilderwerken, ongeacht of het gaat om buitenschilderwerk, voor binnen, of bijzonder zoals aan monumentale panden, altijd goed uit de verf. 

Maakt onderdeel uit van een verbouwing of renovatie? Bij RAM verzorgen we meer dan binnen- en buitenschilderwerk alleen. Ook stucwerk, tegelwerk, behangen en kleine timmerwerken pakken we voor je aan. Schildersbedrijf RAM verzorgt én ontzorgt bij schilderwerken, gladstucwerk en sierstucwerken.  

Schilderbedrijf RAM; betrokken bij elke stap

 

Elk project start met de opname van de werkzaamheden, een analyse en advies. Het project wordt pas afgesloten wanneer ook het laatste beetje afval is afgevoerd. Maak gerust gebruik van onze ervaring! We kunnen je alles vertellen over hoe hout en ander materiaal te beschermen en te verfraaien zijn. We geven kleuradvies en adviseren eerlijk over materiaalkeuzen. Zo haal je het beste uit jouw project budget.Neem voor uitgebreide informatie en een snelle offerte contact met ons op!